Eerste dag nieuwe camping
Vandaag begon gelukkig droog en het zonnetje kwam door, maar voor we de dag goed konden beginnen eerst even ontbijt kopen. Alles was op en de dag ervoor was zondag dus ook nog eens alles dicht. Maar hier in het dorp ging maandag morgen alles weer open en dus snel naar de supermarkt voor wat inkopen.
Na het ontbijt in de zon, ons kleine tentje uit de plastic zakken laten spoelen en op gezet. De tent was drijf en drijf nat van binnen en van buiten. Maar na een poosje in de zon en in de wind gestaan te hebben was hij weer kurkdroog en kon weer in de originele verpakking. Wat later in de ochtend eerst even naar boven richting de receptie want daar was de WIFI ontvangst en bij mooi weer lijkt het daar net een soort van internet café nog een aantal campinggasten met de laptop zaten hier hun WIFI signaal op te snuiven, om te zien wat voor weer het werd of mail van thuis te bekijken. En wellicht hun visscore in te vullen. Want ja voor de visliefhebber is het hier een paradijs en met name de vliegvis sport doet hier goede zaken. Overal zie je mannen in waadpakken en vliegvis gerei over de camping struinen opweg of weer terug van de rivier.
Het is af en toe een komisch tafereel, man met volledige vliegvis bepakking te midden van een groot groen grasveld met hier en daar een tentje “ wat mist hier “ zou je je kunnen afvragen. Maargoed dan zaten we aan een picknick tafel met de laptop dit verhaal de wereld in te sturen maar dan vang je zo hier en daar iets op van een gesprek en iemand had hier een Nederlandse vis grootheid zien rond lopen ja zegt de ander alleen al zijn spullen zijn kwijt op een tripje van Nederland naar Oslo hoeveel tussen stops heb je nu even kijken nee 0 hoe moeilijk kan het dan zijn hahahahaha. Tsja zo kan het ook, onder tussen ligt de hond van de buurvouw met een speeltje vanachter het hek weer naar een niks vermoedend slachtoffer te loeren voor een spelletje gooi en breng terug tot ik geen zin meer heb te spelen. En er zijn er altijd weer die daar in trappen zoals ondergetekenden.
Ook eens even gekeken of er nog cachings in de buurt lagen en wat dat betreft hoeven we ons niet te vervelen want er ligt genoeg verstopt in de buurt. De eerste ligt niet ver van de camping op een brug nou dat zal de eerste worden en kunnen we zelf vanavond wel even doen. Nou dat even werd hem niet want de GPS had wat moeilijkheden met staal en hoogspanningsleidingen denk ik want die snapte er niets meer van. Vervolgens de tocht die ons tot onder de brug heeft doen belanden maar af geblazen en terug op de camping nog snel de coördinaten in Google Maps geklopt om te zien waar het dan wel niet zou mogen zijn, euhmmm juist aan de ander kant van de brug dus je had het kunnen vermoeden nou dat is dan voor de volgende keer.
En wat we nog vergeten waren te vermelden dat op deze locatie met water, bos en struiken van die zoemende vriendjes zijn. M.a.w muggen dus dat wordt weer feest de komende tijd ;o)