Martinici.reismee.nl

Inpakken

Hallo reisgenoten,

vandaag wordt niet zo hele lange log vandaag gaven ze nog het beste weer op van de komende dagen dusssss de grote jan van Gent moet weer in de plunjebaal. Op ons gemakkie toch maar met een schuin oog naar de lucht boven ons, want je weet het maar nooit hier je hebt toch te maken met bergen en daar kan het weer zomaar omslaan. Maar uiteindelijk hebben we de tent wel weer droog kunnen in pakken, binnen no time stond ook ons “kleine” tentje weer zodat we wel weer konden overnachten. De auto zo veel mogelijk gepakt zodat we de volgende morgen niet zo heel veel hoeven te doen want het zou maar regenen en dan moet je alles zo droog als mogelijk in de auto zien te krijgen.

Na gedane arbeid hebben we onze “etenszak” ja een simpele maar doel treffende oplossing waar we al jaren gebruik van maken ( men neme een plastic zak van een willekeurige winkel keten dit jaar viel Super de Boer in de prijzen , en je doet daar alle broodbeleg in zoals jam chocopasta en van dat soort niet bederfelijke waar, 2 x snijplankje, 2 messen, 2 bekers en een broodmes ) mee naar een picknickbank aan de water kant en lieten ons het verse brood van de bakker aan de overkant van de camping heerlijk smaken. Lekker in het zonnetje met uitzicht over het kabbelende fjord water, later lekker zitten lezen en nog wat zitten internetten naast ons tentje. ’s Avonds op de slaapmatjes en de slaapzakken nog naar een film liggen kijken alvorens wij het een dag noemde.